Salut cu parasuta in Cluj

Saltul in tandem este cea mai simpla si cea mai buna alternativa pentru cei care vor sa experimenteze caderea libera si zborul cu parasuta.Oricine poate face acest tip de salt indiferent de varsta sau conditie fizica deoarece saltul in tandem se face cu un instructor experimentat.

Saltul in tandem se face cu o parasuta speciala pentru 2 persoane. Hamul pasagerului este atasat de hamul instructorului care are parasuta de tandem. Deoarece instructorul de tandem este responsabil pentru deschiderea parasutei si aterizarea in siguranta, pregatirea pentru salt dureaza doar 15 min.

Durata zborului este de aproximativ 22 de minute.

Vei sari de la 3000 de metri si vei experimenta cam 35 de secunde de cadere libera, la o viteza de aproximativ 200km/h, urmand apoi zborul cu parasuta pentru cateva minute. Nu uita sa te bucuri de priveliste!

Program de salturi:.

  • Sambata
  • Duminica

Preturi:

    • Pret salt cu parasuta in tandem: 1300 lei saltul
    • Pret salt cu parasuta in tandem + filmare: 1600 lei saltul
    • Pret salt cu parasuta in tandem + filmare si fotografii: 1700 lei saltul

Locatie

Salturile se fac de pe Aerodromul Luncani (sat Luncani, comuna Luna), situat la aproximativ 1h distanta de centrul orasului Cluj-Napoca (53.8km) – inspreTurda.

Nota:  Varsta minima pentru saltul cu parasuta in tandem este de 16 ani si este necesar acordul ambilor părinți, la notar.

 

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati direct. Va multumim si va asteptam!

Tel: 0746862189
Email: razvan@goexplore.ro

Tour Location

Salt cu Parasuta in Tandem in Cluj-Napoca

Parerile voastre chiar conteaza

Daca ati participat la aceasta activitate, va rugam sa ne lasati parerile voastre.

Este important atat pentru cei care organizeaza aceste activitati sau tururi cat si pentru noi cei care le promovam. Doar in felul acesta vom putea imbunatati toate aceste experiente pe care vi le oferim. Va multumim!

Leave a Reply: