Magazinul de adrenalina

Despre noi

Go Explore Romania

Context. Misiune.

Context. “Avem o tara superba”. Cam asa incepe fiecare poveste despre Romania. Apoi incepe prezentarea neajunsurilor. Si apoi se ajunge la infrastructura. Si e adevarat ca infrastructura in Romania este cu mult in urma fata de dinamica vietii de azi, fata de nevoile noastre.

O insfrastructura slaba loveste din plin in activitatea turistica. Atat pentru noi cei care traim aici dar mai ales pentru turistii din alte tari (in ideea ca noi suntem “obisnuiti” deja cu ceea ce avem..)

Ca turist strain trebuie sa fii cu adevarat pasionat sa vrei sa vezi ceva in Romania pentru ca odata ajuns aici descoperi ca trenurile ruleaza cu viteze de acum 100 de ani, o calatorie cu trenul e mai mult o aventura si nu o una prea placuta, autostrazile lipsesc.

Si tot asa.. Dar mai ales lipseste o infrastrucura a ofertei de turism.

Turismul clasic isi are segmentul lui de piata dar nu poate acoperi totul mai ales pe o piata atat de dinamica si mai ales in contextul digitalizarii.

O infrastructura reala si performanta a informatiei in turism ar duce la o crestere a competitivitatii si prin urmare la o imbunatatire a serviciilor, o mai buna calibrare a preturilor in contextul unui volum mai mare de turisti.

Deschiderea acestei piete, adaptarea ei la conditiile actuale de piata, ar genera dinamism si creativitate in crearea si dezvoltarea de noi servicii turistice adaptate cerintelor noii piete.

In acest “context”, exista totusi o veste buna atunci cand realizam ca toate aceste lucruri tin de noi ca societate.

E adevarat ca deciziile referitoare la infrastructura sunt decizii mari si se iau la nivel politic. Dar noi ca societate putem influenta aceste decizii.

Tine de noi sa ne preocupam de ceea ce e in jurul nostru. Tine de noi sa ne implicam si sa analizam deciziile luate pentru noi. Tine de noi sa tragem un sistem de alarma. Tine de noi sa ne respectam reciproc. Tine de noi sa vedem partea buna si sa construim pe aceasta directie. Dar mai ales, tine de noi sa vedem ce avem, sa protejam ce avem si sa promovam ce avem. Doar asa se vor schimba lucrurile.

Iar asta este ceea ce ne propunem noi prin goexplore.ro. 

Misiunea pe care ne-o asumam este aceea de a deschide un drum catre o astfel de directie. Ne propunem sa invatam despre aceasta piata, sa invatam despre nevoile voastre, ale celor care prin achizitionarea de servicii turistice in Romania investiti in oferta de turism locala si o modelati totodata dar si despre nevoile companiilor sau a persoanelor specializate care organizeaza, creaza oferte de turism pentru noi.

Doar impreuna, prin feedback constant putem intelege, structura si crea servicii mai bune. Pana atunci Go Explore Romania!

Povestea

Sau cum a aparut acest proiect
Razvan Ciobotaru

Razvan Ciobotaru

In urma cu 3 ani, am intalnit un prieten care incerca sa creeze o companie de activitati outdoor. Mi-a placut atat de mult initiativa lui incat am decis sa-l ajut pro-bono sa-si dezvolte acel proiect. Si cumva cred ca am reusit. Am organizat cu el 2 etape nationale de enduro, si 2 maratoane de MTB si am stat pe prima pagina in Google in toti acesti ani, pe segmentul care era de interes.

Acel proiect a fost cel care m-a apropiat cel mai mult de aceasta piata si m-a facut sa-mi doresc sa pot face mai mult. Defect profesional. Intre timp, cum fiecare vacanta de vara mi-o petreceam cu baiatul meu explorand Romania, a aparut tot mai mult frustrarea de a nu avea nici o sursa bine organizata unde sa pot gasi o oferta de activitati prin locurile pe unde umblam. Vorba unui prieten, in Romania, turism inseamna sa mergi la o cabana, sa mananci bine, sa bei bine, sa dormi bine si eventural sa faci o plimbare si cam asta e tot. E adevarat ca lucrurile nu mai sunt chiar asa dar tot iti ia destul timp sa gasesti ceva de facut sau oameni ca si tine cu care sa te intovarasesti la un traseu sau la o activitate.

Si uite-asa: goexplore.ro. E adevarat ca suntem doar la inceput si ca ne va trebui timp sa invatam si sa optimizam aceasta solutie dar e un prim pas. Avem nevoie de voi pentru ca doar impreuna, cu feedback constant, putem crea o solutie foarte buna care sa ne fie de ajutor la cat mai multi.

Va multumim,
Razvan Ciobotaru

Feedback

Parerile voastre chiar conteaza

Date contact

Razvan Ciobotaru

+40753643938

razvan@goexplore.ro

Informatii oferte

contact@goexplore.ro

oferte@goexplore.ro

Formular contact
Ne-am bucura sa ne spuneti o parere.