Deprecated: preg_split(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /www/goexplore_904/public/wp-includes/formatting.php on line 3465
Aventura in Oltenia

Oltenia

Aventura in Oltenia

Locurile in care mergi sunt poate in primul rand despre oameni. Oltenia e despre foc, un foc viu, jucaus, uneori salbatic. Oamenii cresc odata cu locul. Ce le da pamantul ii inspira cumva.  Si asa, o tura de aventura in zona Olteniei isi gaseste o culoare aparte ce imprumuta din paleta locala.

Locatii de aventura in Oltenia

Pentru cei in cautare de adrenalina, Jiul este un punct important pe harta aventurii din Romania, mai ales prin rafting. Dar locatii de aventura, adrenalina si prilej de explorare sunt peste tot: Vâlcea, Gorj, Mehedinți. Rezervatia Ornitologica de la Ciupercenii Noi, Rezervația de Bujori sălbatici Plenița, Rezervaţia Paleontologică Bucovăț, Lacul Bistreț, Complexul lacustru Preajba-Făcăi, Defileul Oltului, Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu, Cheile Oltețului, Peștera Polovragi, Peștera Muierilor, Masivul Buila-Vânturarița și Cheile Sohodolului, Parcului Național Domogled – Valea Cernei. Cu alte cuvinte, aventura sa vrei ca ai de unde alege.

Outdoor Adventure in Oltenia

Locuri de explorat in Oltenia

De explorat: Masivul Buila-Vanturarita, Cheile Oltetului, Cheile Sohodului, Rezervatia Ornitologica Ciupercenii Noi, Complexul lacustru Preajba-Făcăi, Transalpina – cel mai inalt drum din Romania.

Find Your Destination

Price Filter