Locatii de aventura Maramures

Maramures

Aventura in Maramures

Maramuresul e o poveste vie. Padurea inca domneste acolo iar legea ei, aparte de legea oamenilor, aduce pace si liniste pe oriunde te-ai preumbla pe acele meleaguri. Cumva lemnul e parte din fibra oamenilor de acolo. De la case pana la portile lor magnifice, admirate in intreaga lume, padurea si seva ei, curge si se impleteste cu destinele oamenilor de acolo.

Locatii de aventura in Maramures

Pacea locurilor nu exclude adrenalina, mai ales ca dupa cum spuneam, padurea sta sa se pravale pe oameni. Asa ca locuri de explorat gasesti peste tot, picioarele si inima sa te tina. De la drumetii montane la sporturi extreme, le poti gusta pe toate iar pe seara poti gusta din bucatele traditionale, fara adrenalina si doar cu incantare in simturi si in inima. Mai ales daca torni pe deasupra (mai degraba, dinainte), nitica palinca sa-ti aprinda adrenalina digestiva.

Locuri de aventura sunt multe:

Parcul Național Munții Rodnei

Staţiunea balnenară Ocna Şugatag

Drumul verde din Maramureş: 88 de kilometri ce leaga sapte sate traditionale.

Valea Vaserului, Valea Izei, Valea Marei si Valea Viseului

Partiile de schi de la Cavnic: Partia Icoana si Partia Roata

Cascada Cailor

Outdoor Adventure in Maramures

Locuri de explorat in Maramures

Ce sa vezi in Maramures:

Probabil vei fi interesat de o tura cu Mocanita pe Valea Vaserului (printre ultimele cai ferate pentru locomotivele cu aburi), care traverseaza Muntii Maramuresului, si iti dezvaluie unele dintre cele mai salbatice si frumoase peisaje din Romania.

Doar sa nu nimeresti in cea (mocanita) cu motor diesel si mai ales sa nu nimeresti chiar pe locurile din acea locomotiva, ca s-a dus toata pacea si incantarea locurilor cu huruitul motorului.

Sapanta si Cimitirul Vesel

Opt biserici din lemn din patrimoniul UNESCO

Find Your Destination

Price Filter