Aventura si activitati outdoor in Transilvania

Transilvania

Aventura in Transilvania

Oricat s-ar spune despre ardeleni ca sunt mai “asezati”, atunci cand vine vorba despre adrenalina poti fi sigur ca sunt la fel de zapaciti. Vor fi poate mai asezati dupa, la un foc de tabara, o slana si o palinca dar pana atunci poti conta ca vor stoarce din tine si ultima picatura de adrenalina.

La capitolul aventura Transilvania  (Transfagarasan, Muntii Fagaras, Muntii Apuseni etc) este probabil locul nostru preferat: drumetii montane (hiking), escalada, alpinism, canyoning, parapanta, motoparapanta, caiac, canoe si cam tot ce iti vine in minte le-a venit si ardelenilor si le-au facut.

Locatii de aventura in Transilvania

Fiecare regiune vine cu un set binecunoscut de locatii de aventura si adrenalina. Altele se construiesc abia acum.

Principalele locatii de aventura din Transilvania sunt Ariesul pentru rafting si caiac, Muntii Apuseni pentru drumetii montane, alpinism, ciclism & MTB, Cetatile Ponorului pentru speologie, locatii de parapanta, motoparapanta si parasutism in jurul Clujului, Transfagarasanul pentru ciclism, MTB, Muntii Fagaras cu cel mai inalt varf din Romania (Vf. Moldoveanu – 2544m) pentru alpinism, drumetii montane. Canionul 7 Scări

Outdoor Adventure in Transilvania

Locuri de explorat in Transilvania

Aventura inseamna mai mult decat adrenalina. A explora un loc inseamna a-l trece prin toate simturile. Iar Transilvania este cel mai bun prilej de a descoperi oameni faini si locuri faine. Evident ca a scrie despre Transilvania ar trebui sa fie subiectul mai multor volume. Voi incerca insa sa sintetizez aici prin prezentarea unor locatii care sunt musai pe harta unui explorator; Sighisoara, Cetatea Rasnov, Sibiu, Alba-Iulia, Brasov, Castelul Bran, Muntii Fagaras  Pe restul oricum le veti intalni pe traseu intre aceste puncte esentiale.

Find Your Destination

Price Filter