Curs rapid parasutism (Tandem + AFF)

Programul utilizat de integrare in parasutism a noilor candidati se face prin sistemul USPA (United States Parachute Association) http://www.uspa.org/ autorizat de Federatia Aeronautica Internationala de a emite licenta internationala de parasutism.

Vei completa documentele necesare si vei efectua o pregatire teoretica si practica la sol ce dureaza aproximativ 6 ore.

Cursul pentru obtinerea licentei A-USPA se desfasoara pe parcursul a minim 25 de salturi de la 3000m inaltime trecand prin diferite nivele de avansare. In functie de nivel, metodele de salt difera, astfel incepi cu instructor in tandem (3 salturi), urmand sa sari tinut de ham de catre un instructor AFF (5 salturi), ulterior vei sari singur din avion (10 salturi de consolidare), vei fi pregatit sa pliezi singur parasuta, sa sari in grup de doi cu un antrenor parasutist (minim 5 salturi) si vei cunoaste tehnicile de pilotare.

Daca ai mai inceput curs de parasutism si nu l-ai finalizat, poti sa reiei cursul alaturi de noi cu o recapitulare teoretica si in urma evaluarii nivelului tau de pregatire, vei continua pregatirea practica in salt.

Curs organizat de Skydive Transilvania
Contact: 0737593483

Tour Location

Curs rapid parasutism in Cluj-Napoca

Parerile voastre chiar conteaza

Daca ati participat la aceasta activitate, va rugam sa ne lasati parerile voastre.

Este important atat pentru cei care organizeaza aceste activitati sau tururi cat si pentru noi cei care le promovam. Doar in felul acesta vom putea imbunatati toate aceste experiente pe care vi le oferim. Va multumim!

Leave a Reply: